3 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Puanları [Toplam Puan Durumu]

Gelinim Mutfakta 3 Eylül Cuma günün birincisi aynı zaman da toplam puan durumu netleşti. 3 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Puanları sonucu kim birinci oldu? Bu haftanın son bölümünde bugün günün birincisi olan ve aynı zamanda bugün çeyrek altını kazana gelin kim? Haftanın final bölümünde verilen son puan durumu sonucuna göre 3 Eylül Puan durumu sonucu bugün kim birinci oldu? 3 Eylül Cuma Demet Akalın bugün kaç puan verdi? Cuma çeyrek altını kim aldı? 3 Eylül Cuma günün birincisi bugün kim oldu? Bugün çeyrek altını kim kazandı? İşte tüm bu soruların detaylı cevaplarını bu haberimiz de bulabilirsiniz.
=> Gelinim Mutfakta 10 Eylül Cuma Puanları için lütfen tıklayınız.
Gelinim Mutfakta 3 Eylül Cuma Puanları sonucu Yağnur %100 olmasa da büyük oran da bilezikleri kazanırken, Zeynep de büyük oranda bu hafta elenen isim olacak.
=> 3 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı görebilmek için lütfen tıklayınız.
Haftanın başında Zeynep oldukça iddialı başlamasına rağmen sonraki günler de gerek kendi kaynanasında gerekse başka kaynanalardan istediği puanlar alamayan Zeynep bugün 3 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Günün Birincisi olması, onun elenmesini durdurmayacak.
3 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Puanları ile son puan durumu açıklandığında gözler haftanın birincisi kim olduğuna ve bu hafta hangi gelinin eleneceğine çevrilecek.
Bu sezon yarışmacıları Yağnur’un karşısında oldukça etkisiz kaldı. Özellikle kaynana Nilgün’ün verdiği puanlama, Yağnur’u zirveye çıkartırken, diğerlerini &100 düşüren puanlama yapıyor. Akıllara da “Acaba Nilgün kaynanaya içeriden bilgi mi veriliyor” düşüncesi geliyor.
Gelinim Mutfakta son bölümde Yaren kendi eşinin kaynanasına hediye ettiği çiçeği bilerek yere düşürmesinin akabinde ardı ardına tartışma yaşanmıştı. Bugün Yağnur adeta Yaren’in sinirlerine oynamak için kaynana Filiz’e çiçek alıp hediye etmesi dikkat çekti. Yağnur çiçeği takdim ederken aynen şu ifadeleri kullandı;
“Filiz teyzeciğim! Ben dün çok üzüldüm. Evinin en güzel yerine oğlunun çiçeklerini koy!” Yarışmacı Yağnur
Sözleri ile Yağnur Filiz hanıma oğlunun aldığı çiçeklerine yeni bir vazoya koyup vermesi kaynana Nilgün’ü sinir etti. “Allah Aşkına sana mı kaldı” sözleri ile tepki gösterdi.
Yağnur Gelinim Mutfakta son bölüm de yine ve yeniden çeyrek altını alan gelin olması nedeniyle Yağnur bu hafta kolay bir şekilde bilezikleri kazanması bekleniyor.
Hafta başında gelinin bulamadığına üzülen kaynana Emine her defasında yüksek puanı Yağnur’a vermesi, Yağnur’u adım adım bileziklere yaklaştırırken, kendi gelinini de adım adım eleme potasına sürükledi. Kaynana Emine bugün Gelinim Mutfakta Puanlama kısmında gelinine beş bile verse, Zeynep’i kurtarması oldukça zora girdi.
Aslıhan, yarışmada kendisine rakip olması gereken Yağnur ile ittifak kurması dikkatlerden kaçmazken, son bölümde bu ittifakın meyvesini almaya başladı. Nilgün kaynana son bölümde hem Yağnur’a hem de Aslıhan’a yüksek verirken, diğerleri kaynana Nilgün’den düşük puanlar aldı. Aslıhan Gelinim Mutfakta 3 Eylül Puanlama kısmında yine kaynana Nilgün’den yüksek puan alması bekleniyor.
Bu hafta Yağnur yine en yüksek puanı alan gelin olarka Cuma günü avantajlı bir şekilde puanlamaya başlayacak Şu an Yağnur ile en yakın rakibi ile arasında toplamda 6 puan fark var. Gelinim Mutfakta 3 Eylül Cuma puanlaması sırasına Yağnur bu 6 puanı kapatmamak için çabalayacak.
Gelinim Mutfakta 3 Eylül Cuma Puan Durumu
Yeni sezona sunucu değişikliği ile başlayan yarışma programına her geçen gün alışan Demet Akalın, bugün vereceği 3 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta puanları ile yeni sezonun ikinci haftasının son puanlamasını başlatacak. Dikkatler ise tüm puanlar bittikten sonra Gelinim Mutfakta 3 Eylül Cuma puan durumu sonucuna bilezikleri alacak ve elenecek isimler %100 belli olacak.
Bu hafta Yaren ve kaynana Filiz’den beklentilere bir hayli yüksek olmasına rağmen, Yaren aldığı puanlarla izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Yaren kendisine güvenen izleyicileri bir kez daha hayal kırıklığına uğratmak istemeyen Yaren bugün 3 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Puan tablosu sonucunda çok iyi puanlar almak için harekete geçti.
Pazartesi günü yeni katılan Zeynep, geldiği gün Yağnur’dan sonra en yüksek puan alan ikinci yarışmacı olmasına rağmen, Zeynep sonraki puanlamalar da resmen dibi gördü. Adım adım eleme potasına sürüklenen Zeynep, en azından bugün günün birincisi olup bugün çeyrek altını alan gelin olmamın planını yapıyor.
Aslıhan bugün Gelinim Mutfakta 3 Eylül puanlaması sonucun da bilezikleri alabilmek için Yağnur’dan en az 7 puan fazla toplaması gerekiyor. Aksi halde bilezikler Yağnur’a gidecek.
Demet Akalın bugün kaç puan verdi? 3 Eylül Cuma çeyrek altını kim kazandı? 3 Eylül Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Demet Akalın beş puanı kime verdi? Soruların cevapları yazının devamında açıklanmıştır.
LÜTFEN BİZİ GOOGLE DE BÖYLE ARAYIN!
Dikkat: bugün ve her gün yarışmada olanları konun altındaki yorum kısmından tartışıyoruz. Sizde katılabilirsiniz.
Gelinim Mutfakta 3 Eylül Puanları (03/09/2021 Cuma)
*************************
*************************
3 Eylül Demet Akalın Kaç Puan Verdi
Yağnur: | 2 |
Yaren: | 4 |
Aslıhan: | 5 |
Zeynep: | 1 |
*************************
“Her kaynana puan verdikten sonra sayfayı güncellemeyi unutmayınız.”
*************************
Kaynana Emine’nin verdiği Puanlar
Yağnur : | 4 |
Yaren: | 1 |
Aslıhan: | 5 |
Zeynep: => Emine’nin Gelini | 4 |
*************************
” 3 Eylül 2021 Cuma Puanları anlık değişiyor. Güncel ve anlık puanlar için sayfayı lütfen güncellemeyi unutmayınız.”
*************************
Kaynana Nuray Yiğit‘in verdiği Puanlar
Yağnur | 1 |
Yaren: | 3 |
Aslıhan: => Nuray’ın Gelini | 3 |
Zeynep: | 5 |
*************************
Bizi google de ararken
<<<"Gelinim Mutfakta dizicenter"
>>>
şeklinde aradığınızda karşınıza en doğru sonucu veren dizicenter çıkacaktır.
*************************
Kaynana Nilgün’ün verdiği Puanlar
Yağnur: => Nilgün’ün Gelini | 5 |
Yaren | 1 |
Aslıhan | 3 |
Zeynep | 2 |
*************************
#Kaynanalar puan verdikten 35 Saniye sonra sayfayı güncellerseniz, yeni puanları görebilirsiniz.#
*************************
Kaynana Filiz’in verdiği Puanlar
Yağnur | 1 |
Yaren: => Filiz’in Gelini | 5 |
Aslıhan: | 4 |
Zeynep: | 3 |
*************************
Gelinim mutfakta 3 Eylül Cuma Toplam Puanlar
Yağnur | 2 | 4 | 1 | 5 | 1 | 13 |
Yaren | 4 | 1 | 3 | 1 | 5 | 14 |
Aslıhan | 5 | 5 | 3 | 3 | 4 | 20 |
Zeynep | 1 | 4 | 5 | 2 | 3 | 15 |
************************
Gelinim Mutfakta Toplam Puan durumu (30 Ağustos – 3 Eylül Haftası) – Cuma
*************************
Yağnur : 72 + 13 = 85
Yaren: 51 + 14 = 65
Aslıhan: 66 + 20 = 86
Zeynep: 45 + 15 = 60
*************************
Gelinim Mutfakta 3 Eylül Cuma Puanlama Sonuçları
*************************
3 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Günün Birincisi
⇒ ASLIHAN
Gelinim Mutfakta 3 Eylül Çeyrek Altını Alan Kim
⇒ ASLIHAN
3 Eylül Gelinim Mutfakta Günün Sonuncusu
⇒ YAĞNUR
*************************
Gelinim Mutfakta 3 Eylül 2021 Cuma Fragmanı İzle
3 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Puanları ve bu haftanın toplam puan durumu sonucunun da açıklanacağı bölüme ait olan Gelinim Mutfakta 3 Eylül 2021 Cuma fragmanı alt kısımda verilmiştir.
Galiba bilezikleri aslihana vermek için uğraşıyorlar.
Nilgün bugün de yağmura 5 verecek mi bu işte birşey var hergün gelinin bulamaz dün mantar yok dedi 5 verdi
Evet yine beşi verdi basitler herkesi küçümseyen yağnur git çok iticisin
👍👍👍
Yağnur bilezikler yerine aldınmı babayı?sen başkalarına diyordun sen şimdi rüyanda görürsün bilezikleri şımarık şıllık oh olsun sen bilezikleri almış olsan kahrımdan ölürdüm
Yağnurum hep alacak allahın izniylen bilse gelinini ötekilere biri basardı bilezikleri alırdı bir puanlan kaybetti haftaya yağnurun bilezikler🥰
Bence gereckeden yagnurun kaynansi her gun bulyo bu isin icinde bi is var ama ne boyle bulmaya haki yok hergun 5-4 nasil olur bu bence yagnur guzel yemek yapmiyor orda reklama oynmak icin gelmis altin listeyede giremezki😒😒
sen soyleme ya yagmur hic guzel yemek yapmuya evet giremez altin listeye