Ah Kalbim 136. Bölüm Özeti #Nikhil Tuzağa Düşecekken

Ah Kalbim 136. bölümde neler olacak? 3 Martta neler olacak? Bu sorularınızın cevabı olan bölüm özeti haberimizin devamında sizlerle…
Ah Kalbim 136. Bölüm Detaylı Özeti
Pragya, Nikhil’i arar ve bir iş buluşması için çağırır. Abhi ise kendini tuhaf hissettiğini söyleyen Tanuyla dışarı çıkmak zorunda kalır. Onlar dışarıdayken Purab ve Pragya Nikhil hakkında konuşurlar. Pragya’nın planı Nikhil’i şirkette iyi bir pozisyona getirip Tanu’ya karşı dik durmasını sağlamaktır.
Daadi ve Rachna ise Nikhil’i konuşturmak Tanu’dan daha kolay derken Mitali onları dinlemektedir. Rachna onu dinlerken yakalasa da Mitali bir şey duymadım der ama içinden de Pragya, Tanu ve Nikhil arasında bir bağ var diye düşünür. Tanu ve Aliya ise planlarını hayata geçirirler. Ancak Abhi Aliya2nın eve dönmesi konusuna pek de sıcak bakmaz ve evin sahibi Pragya der. Tanu ise Aliyayı eve götürmekte ısrarcıdır. Bu sırada Nikhil Mehraların evine gelir ve Sarla’nın odasına gidip konuşması ile Sarlayı kızdırınca Sarla Nikhil’i iter ve Nikhil düşünce acıyla çığlık atar.
Nikhil sesini duyan Purab ve Pragya odaya gelir. Sarla’nın ayağını hareket ettirmesine sevinirler. Nikhil ise Sarla’ya iyi geldiğini söyler. Pragya onunla toplantı yapmak üzere başka bir odaya gider. Nikhil’e CEO olmasını ister. Nikhil ise Tanu’ya Abhi’yi kendisinin CEO olması için ikna etmesini hatırlar ve fırsatın ayağına kadar geldiğine sevinir. Teklifi kabul eder Pragya ise düşünmek için vakit ister. Bu sırada Tanu Aliyayı tekerlekli sandalyede eve getirir.
Daadi karşı çıksa da Tanu beni ve bebeğimi kurtardı diye evde kalması için ısrar eder. Tanu Aliyayı odaya geçirir ve herkesin önünde rol yapmasını isterken Pragya onları dinler. Tanu Pragyayı çağırır ve dinlediğini bildiğini söyler ve savaşı kazanacağını hatırlatır. Pragya ise hiç de öyle beklentiye girmemesini hatırlatır. Tanu, Nikhil’den şüphelenir ve buluşmak üzere onu arar ama Nikhil öenmli bir buluşması olduğunu söyleyip bir sonraki gün buluşmak ister. Pragya odada üzgün bir şekilde bulduğu Abhi’nin modunu değiştirmek için gitarla Agar Tum Saath şarkısını söyler, Abhi de ona eşlik eder.
Nikhil ve Tanu ise bir arabada buluşur. Tanu Nikhil’e teklifi kabul etmemesi için emir verince Nikhil ile aralarında tartışma yaşanır. Bu sırada birine çarparlar. Olay yerine polis de gelir. Rachna da tesadüfen oradadır. Nikhil’in polise Tanuyu karım diye tanıtması üzerine hemen Pragyayı arar. Pragya ise Aliya’nın durumu ile ilgili polise gitmeliyiz diye bahane eder ve polise gelmesini sağlar.
Ancak beklenen olmaz Abhi, Nikhil’i görür ve ne olduğunu sorunca polis karısıyla birine çarptığını hatta polise rüşvet teklif ettiğini söyler. Bunun üzerine Abhi serbest kalmalarını rica eder. Nikhil’in karısını merak edince Nikhil ecel terleri döker. Sonra ne oluyorsa bir anda Tanu değil de başka biri hatta daha önce sevgilim diye tanıttığı kadın gelir.
Abhi onları tebrik eder. Pragya da aynı bizim gibi nerden çıktı bu kadın diye düşünür. Gerçek sonra ortaya çıkar meğer Aliya, Rachan Pragyaya haber verirken onları dinlemiş ve Tanuyu uyarmış. Nikhil de bu yaşananlardan sonra Pragyanın kendilerini tuzağa düşürmeye çalıştığını anlar.
Ah Kalbim 136. Bölüm Fragmanı
Slm bu oyunlar ne zaman bitecek sıkmay başladı peki bu tanun bebegi dogacakmı
Ayy aliyaya ne olmuşş beter olsun şeytan şaplaklarıı ??
Ayselimm bacımm neden sık sık yazmıyosun buraya artık bacım hayrolaaa de bakim helee
?????NURDANIM
CANIM NASILSIN İYİMİSİN İNŞALLAH İYİSİNDİR CANIM BENDE BİLMİYORUM AYSELİM NEDEN YAZMIYOR CANIM ALLAH’A EMANET OL GÖRÜŞÜRÜZ SONRA NOT SENİ ÇOK SEVİYORUM ESMA SULTAN AHMET PAŞAM öp
pragya tanunun bebeginin abhiden olmadigini dena testi yaparak kanitlar testi yapan doktor pragyanin arkadasi oldugu icin pragyaya yardim eder kagitlari herkesin icinde pragya abhiye gosterir ama tanu uyanik davranip doktorun cocugunu kacirip yalan soylemesi icin ikna eder bebek abhinin der pragyada doktorun evine gider cocugun kacirildigi ogrenir onu kurtarmaya gider oda yakalanir sonunda ellerinden kurtulur ama nikil ve tanu pragyayi arabayla ezmek isterken kaza yaparlar tanu bebegini kaybeder sucuda pragyanin uzerine atar abhi inanir ve bosanma kagitlarini imzalar pragyada abhiyi inandiramaz oda kagitlari imzalar evden ayrilir ..
Pragya evden ayrilinca abhi çok üzülür. Bir müddet sonra sanırım 260.bolumlerde falan Abhi çocuğun kendinden olmadigini nikhille tanu konuşurken mi ne duyuyor. Sonra birdaha tanunun yüzüne hiç bakmıyor..
Pragyayi aramaya koyuluyor. Alya Pragyanin ikizini bulup eve getiriyor bi muddet abhiyi oyaliyorlar. Sonrası tam yeşilçam filmi
Bu da diziyi merak edenlere YILBAŞI HEDIYEMIZ OLSUN????
YANINDA ICECEKLERINIZI ALIP????? IZLEYIN??
Nedemek istedin yılbaşında neler olacak ben anlamadım tanun bebegi karnıdaykenmi öluyo yoksa doguduktan sonramı ölüyo lütfen yazarmısın peki pragya bulunacakmı lütfen yazarmısın defne
Merhaba kizlar.Ben gledim.Kusura bakmayin dun girmedim.Hepinizi cok ozledim.Dogru Defnem tam bir yeni yil hediyyesi.Nasilsin canim.Senide cok ozledim.
Aylinim
Denizim
Defnem
Nuradan abalm
Perim
Senam
Semam
Ayselim
Ela abalm
♡Filizim♥
Nasilsiniz bakiyim.Ben cok iyim
Tatlımm nasılsınn nerelerdesinn
Denizim balım teşekkürler iyiz teyzesi öoerim tabii kuduruklarıı ??
Ya kizlar dun oyretmen ve arkadaalarimla YENI YIL PARTISINDEYDIM.O kadar guzel gecdiki.Cok beyendim.Istedim giriyim buraya vakit bulup giremedim.Amma inanin o kadar guzeldi ki.Anlayamicaksiniz.Bu arada her kesin karsidan gelen YENI YILI KUTLU OLSUN.Bu tebrik ne ki.Yeni yilda sizleri bambaska tebrik edicem.
Nuradan ablam iyim canim sen nasilsin.Dun partideydim onun icin.Sabahda okula gec kaliyordum.Amma zaten gecikdim.Cok yorgundum.Uyuya kalmisdim.Islaer nasil canim ablam.Seni cok ozledim.Opuyorum seni.Bu arada cocuklar nasil.Ablam senin kac cicugun var.Isimleri ne.Kucukmu.Ay ben ne kadar soru verdim.
Herkese selamlar nurhan dunku yazdiklarini gordum geri donemedim cunku kardesimin bebegi oldu ve onu ziyarete gittim yazmaya firsatim olmadi kizlarimin adini sormussun yagmur ve iklim daha once hicbir sitede yazmadim aslinda birazda ozelimi acmak istemedim samimiyetinize inaniyorum ama aradasirada diziylede ilgilide konusalim ah kalbimin en buyuk faniyim kesinlikle sana katiliyorum pragya gibi okumus ogretmen olan bir kadin nasil bukadar kendini ezdirir abhi onu dovmekten beter ediyor pragya hemen affediyor abhi tanu gibi bencil birini nasil sevebildi hadi sevdi ozaman pragyadan ayrilsaydi bir kalpte iki ask olmaz olursada boyle isler karisir
Aylinim canim kanakam nerdesin seni de cooook ozledim.Askim benim seni seviyorum.Opuyorum seni.
Evet Ebrar Tanu Pragyayi ezicem diye arabayi üstüne sürüyor ama Allahin sopasi yok cat diye bir yere carpiyor araba devrilir gibi. Sonra Tanunun şiddetli bi kanamasi oluyo bebeği kaybediyor. Hastanede ortaligi birbirine katiyor. Abhiyi fistekliyor Pragya bana kaza yaptirdi diye o gerzek de inaniyor..
Evet sonunda gerçek Pragya eve geliyor Muni ona herseyi amlatiyo Alya kiraladi beni diye…
Abhi olamlari ogreniyor ama bu sefer yine unanmiyo sen gercek pragya degilsin diye adamin devreleri yandi tabi??
EBRARCIM YILBASINDA BIRSEY OLMAYACAK. BU SOYLEDIKLERIM DIZIYI MERAK EDENLER ICIN HEDİYE. BIZ ICINDE SOHBET DISINDA BAŞKA SEYLER KONUSMASINI DA BILIRIZ BENIM HER YERDE KULAĞIM VAR??
Tatlım iki guzum var oğlum Ahmet Serhan ilk okul 3e gidiyo kızım Esmanur Didar 4 yaşında evde o ablasıı abi kardeşş kudurup duruyorlarr
Merhaba Ruyacim nasilsin.Canim tebrik ediyorum.Allah anali babali buyutsun.Ay belkide nasilda tatli.Canim ismi ne.
Tatlim AIDE HOŞGELDİN SAĞOL SEN NASILSIN CANIM ÇOK SEVIYORUM VE ÖPÜYORUM CANIM SENI???
Vayy arkadaşş türk sinamasından özenle saçmalardan seçmelerr uzattıkça uzattılar bülbülü kimse nerak etmiyor bile ne ablası ne anası nede sevgili kocasıı kız yok oldu onlar süştüler tanunun gayrı meşru çocuğunun peşinee ???
Ay canim.yerim onlari.Op onlar benim adimdan.Demek 4 cocugun var.Bizde Allah saxlaain deyirler.Canim benim sanami bemziyorlar babalrinami.
Rüyacım istemezsen hiç bişey söyleme Allah kuzularını bağişlasınn. Abiye gelirsek kız pragyaya tokat bile attı sinir oluyorum prof bir kadın nasıl bı kadar ezik olurr dizinin ilk bölümünü izleyip çok beğenmiştim pragyayı erken karar vermişim. ??
Tatlımm Aidecimm iki çocuğum var ama ikişer isimlii ????
Defnem cok iyim.Sag ol.Canim benim isler nasil.Nemde seni cooooooooook seviyorum.
Anladim Nuradanim.Bir kiz diyeri erkek.Ay canim.Yerim onlar.Peki kime benziyorlar.
Uf ya arkadas sikildim su senaryodan.Bu neye uzandikca uzaniyor.
Salam dostlar nasılsınız
Hayırlı akwamlar:-*
Hayırlı akşamlar canım sen nasılsın?
SAĞOL Aide seninde yeni yılını tebrik ederim
Bana hicbir şey ifade etmiyo yenu yil. Sevdiklerim yaşasın sağlıklı olsun yeter. . Zaman geciyor iste
Adam delisi bunlarin hepsi kim ölmüş kim kalmış kjmin umurundaki..
Adam olsun taştan olsun??
Kizlar ask olsun.Jer kes bir birlerini soruyor.Ammabenden baska hic kimse Aylini sormuyor.Nurdan ablami cikmak sartiyla.O ikimizi bir soruyor.Kanka oldugumuz icin.Neden sormuyorsuniz canim arkadasimi.
Peri sana da iyi aksamlar.Canim nasilsin.Islr nasil.
Defnem dogru soyluyorsun.Sevdiklerimiz yanimizda olsun yeter .Amma bazen butun sevdiklerimiz yanimizda yok.Amma onlari cok seviyoruz.Mesale biz.Bir birimizin yanimizda diyiliz amma hepimiz bir birimizi cok seviyoruz.
Ela ablam nerlerdesin.Senid
iyi akşamlar canlarım nsılsınız?beni sordunuz için saolun bən iyim karşıdan gelən yeni yılınız kutlu olsun hayatınızdam mutluluk hiç eksik olmasın canlarım AİDEM bende seni çok seviyorum hayatım hoş gəldin bende seni özledim hepinizi öpdüm
Aylinim canım sana da yeni yıl mutluluk huzur aşk sağlık getirsin tüm dileklerin gerçek olsun inşallah öpüyorum canım :)
Ela ablam nerlerdesin.Senide ozledim.Canim ablam nasilsin.Bak kankanda burda .Amma senyoksun.Hadi gel yanimiza.
Ayyyyyy Aylinim gelmis canim gelmis.Inan o kadar mutlu oldum ki.Canim nasilain.Hadi YALANCI BAHARDA YAZISALIM OLURMU.Sana orda yorum yazdim.
Mavi deniz.Canim sen nasilsin.Seni daha cok ozledim.Cunki seni cokdamdir gormuyorum.Nasilmisbenim canim.
Filizcim hayatim sen nasilsin.Canim dincelirsen.Opurem seni.
Aideciğim iyiyim sen nasılsın? Bu gün kendime tatil ilan ettim doğrusu :D O yzüden yorumlara da pek bakamadım ;)
Defnecim nasilsin insallah benim yazdigim sozlere kirilmadin oyle hissettim sanki sohbetinize katilmayi zaten ben istedim lutfen yanlis yanlama beni kimsenin kalbini bilerek kirmam
Aidecim tesekkurler evet yegenim oldu bir erkek cocuk cok sevimli uzun zamandir bebek sevmemistim
Ay canim tebrik ediyorum.Demk yenge oldun.Kiz yengelik nasil bir his.Guzel dimi.Hatda o tatli san yenge derken o bambaska bir sey.Ruya yenge seni tekraren tebrik ediyorum.
Kizlar nerye gitdiniz.Ozledim ya hepinizi.Tamam bende cikdim Hepinize iyi geceler.Hoscakalin.Opuyorum sizi.
Aide aylin nasılsınız canım benim af edersin ben yeni olduğum için henüz counuzu tanmyorum o yuzden isminizi yazmyor ama hepinizi soruyorum
Rüya yiğenin hayırlı bebişler olsun. Gözünüz aydın olsunn
Tatlimm kızım benim kopyam. Oğluşumda ten rengini babadan çehresini benden almışş ??
Nurdan abla defnem mersinli elam esasen bunları tanyorum ruya da var oda yeni wimdi sende aide aylin
Perii ne yapıyonn gittimi misafirinn
Nurdancim cok tesekkurler herkesinkini insallah sanirim sana yazdiklarima defne kirildi biraz gercekten kotu bir niyetim yoktu yanlis bir cumlemi kullandim diye dusunuyorum eger oyleyse cok ozur dilerim
AIDE ♥️AYLİN
CANIM NASILSIN İYİMİSİN İNŞALLAH İYİSİNDİR CANIM HAYAT NASIL GİDİYOR CANIM ARKADAŞIM ALLAHA EMANET OL GÖRÜŞÜRÜZ SONRA
Yok Rüyacım neden kırılsın ki Defnem hoşgörülü nezaketli bir kızdır kırılmaz öyle merak etme heleki saygı çerçevesini geçmeyen sözlere hiç kırılmazz
Nurdancim soyle bir soz soyledim arada sirada diziyle ilgilide konusalim dedim sizlerinde yorumunu merak ettigim icin soyledim cok sagol icim rahatladi yoksa kafama takilirdi insan kalbi cok hassastir onu incitmemek gerekir herkese sevgilerimle
Selam kızlar men gül çiçek aranıza yeni katıldım tanışmak olurm????
gül çüçek hoşgeldin sitemize seni de aramızda görmek isteriz;)
Selam hepinize aranıza yeni katıldım
hoşgeldiniz ;)
Hoş buldum çox sağolun
Aranıza katıldığım üçün bende mutluyum .
abi.vepıgrak.cokmuluolsu
Tane olayı çok uzadı ifşa olsunlar artık yeter ya
Tanu olayı çok uzadı ifşa olsunlar artık yeter ya