Ezgi Geçen Hafta Düşük Puan Alıp Elenecek Olması Neden Saklanıyor? Geçen Hafta En Düşük Puanı Alan Gelin Ezgi Mi? Sina Mı?

14 Ocak Pazartesi günü yeni yarışmaya başlarken herkesin aklında hep Ezgi neden elenmedi ve niçin gönderilmediği akıllarda kalarak hafta sonu geçirdik. Bir çok basın bu konu üzerine bizler gibi haber yaptı ve bu gün gelinlerin bizzat bu konuyu ima ederek açması ve Sina en düşük benim puanımdı diyerek hedef şaşırtması ile resmen şok olduk. Bu arada [mavibuton]16 Ocak Çarşamba Gelinim Mutfakta Puan Tablosu[/mavibuton] için lütfen tıklayınız.
Bu gün bu yazımızda geçen hafta alınan puanları gün ve gün aktarıp, en düşük puanı kim aldığını ve aslında kimin elenecek olması gerekirken, Rümeysa gittiğini açıklarken neden Ezgi de gitmediğini açıklayacağız. Sakın bizden ayrılmayın ve takip de kalın.
Ezgi’yi Neden Elemediler? 11 Ocak Cuma Günü En Düşük Kim Almıştı?
En baştan şunu söylemem gerekir ki kesinlikle Ezgi’yi sevmediğim veya art niyetim olduğu için bu konuyu gündeme getirmiyorum. Aksine Ezgi’yi severim ve başarılarını takdir ederim. Bunları bir kenara bırakıp, gelinler alın teri döküyor ve hafta finalinde bir gelin en yüksek puanı alıp beş bileziği alırken bir başka gelinde haftalık puanlarda en düşük puanı aldığı için yarışmadan ayrılıyor. Geçen hata bu düzene uyulmadı ve en düşük puanı alan gelin yarışmadan elenmedi. Fatih Ürek en düşük puanı alan gelinin puanını açıklamadı. Bizler basın olarak bu bilgileri sizlerle vermek yükümlülüğünde olduğumuz için gerçekleri açıklayacağız.
Geçtiğimiz hafta Gelinlerin Aldığı Puanlar
7 Ocak Pazartesi günü gelinlerin aldığı puanları
- Rümeysa = 20
- Yağnur = 8
- Ezgi = 11
- Sina = 12
***********Salı Puanları***********************
8 Ocak Salı günü gelinlerin aldığı puanları
- Rümeysa = 7
- Yağnur = 15
- Ezgi = 14
- Sina = 12
**************Çarşamba Puanları**************
9 Ocak Çarşamba günü gelinlerin aldığı puanları
- Rümeysa = 15
- Yağnur = 12
- Ezgi = 14
- Sina = 9
**************Perşembe Puanları**************
10 Ocak Perşembe günü gelinlerin aldığı puanları
- Rümeysa = 18
- Yağnur = 14
- Ezgi = 5
- Sina = 16
***********Cuma Puanları*******************
11 Ocak Cuma günü gelinlerin aldığı puanları
- Rümeysa = 15
- Yağnur = 11
- Ezgi = 12
- Sina = 8
Ezgi Neden Elenmedi?
Geçen Hafta Gelinlerin Aldığı Toplam Puanlar Sıra ile Rümeysa 75 puan, Yağnur 60 puan, Ezgi 56 puan, Sina 57 puan almıştı. Gerekli kontrolleri bir kez daha sağladığımda herhangi bir yanlışlığın olmadığını gördüm. Ancak geçen hafta sonu Rümeysa bilezikleri alıp giderken Ezgi elenmesine rağmen yarışmada kaldı ve toplamda ezgi 4. kez yarışmaya dahil oldu.
Şöyle ki İlk geldiğinde yaklaşık olarak 2 hafta sonra elenen Ezgi Cansu’nun doğuma gitmesi ile yeniden kısa süre içinde yarışmaya ikinci kez dahil olmuştu. Sonra Ezgi annesinin hastalığını sebebi ile ayrılmak zorunda olduğunu iletip gitmişti. Yaklaşık 2 hafta önce 3. kez yarışmaya dahil olmuştu ama 11 Ocak puanlamasında en düşük puanı alan Ezgi elenmesine rağmen Rümeysa gidince yarışmaya 4. kez dahil olmuş oldu.
Eski sıkı takipçiler bilir bu anlatacağım olayı ama yine de anlatmak istiyorum. Nurten hanım ile Özlem yarışmada ailevi nedenlerle ayrılmak istediklerini beyan ettiğinde Betül en düşük puanı almış olmasına rağmen Fatih Ürek o zaman bizde iki yeni yarışmacı ile yolumuza devam ederiz demişti. Bu durum Ezgi’de neden geçerli olmadı.
Sebebi tamamen Reyting olduğunu söylemeliyim. Bu arada şimdi fark ettim Ezgi ayrıca 28 Eylül cuma hafta finalinde de sonuncu olmuş, Yasemin kendi isteği ile yarışmadan ayrılmak istemiş ve Ezgi yine kalmış. Anlaşılan Ezgi 5. Kez yarışmada kaldı. Her gelen yarışmacının 5 kez elenme hakkı var mı? Hiç sanmıyorum. Ezgi’nin ya da Reyhan hanım torpilli mi de böyle hacı yatmaz gibi elendikleri halde geri geliyorlar? Kesinlikle bu işin arkasında %100 reyting kaygısı olduğunu düşünüyorum. Sizler bu Konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum
Aynen katılıyorum size Filiz hanım
Rumeysa bence kendi isteği ile gitmedi öyle olsaydı Ezgi de elenirdi iki yeni gelin gelirdi Runeysa yapmci tarafından gönderildi gerçi ben çar çar Runeysanin gitmesine çok sevindim ama haksız yere gönderildiği doğru ama şunu da bilemeyiz belki Rumeysaya yüklü bi ödeme yaptılar o 5 bileziği de avutmak için verdiler belki, bilemiyorum gerçeği Allah bilir ama ben Rumeysanin gitmesine çok semindim ekran kirliliği yapıyordu
Benim YORUMum sapma düştü sanırım çünkü cukmadi
Artık Ezginin gitmesini istiyoruz bumerang gibi gidiyor tekrar geri geliyor yada eleniyor ama onun yerine başka gelinler gönderiliyor ve sanirim Ezgi bunlari bildigi icin baya simardi sacma sapan haraketker yapiyor kendisini kucuk dusuruyor Yagnurla ugrasiyor gereksiz yere kendi kaynanasini kotuluyor saçma sapan ?
Anlasilan Reyhani yapimci gondermek istemiyor Reyhandan vazgeçemiyor sanırım Reyhan reytingleri yüksek tutuyor
Özelikle Rumeysayi gönderdiler çünkü izleyici de yapımcıda
Fatih Yürekte biktilar ciyak ciyak sesinden kıskanç agresif tavırlarından portlek bakislarindan herkes bıktı
Rumeysa gitsin sinirli tavirlarindan buktik yazan yorumcunun yorumunu begenmisti Fatih Bey ?
Ben hollandadan izliyici olarak soyluyorum yarsmacilarin hic birini tanimiyok izliyerek taniyok bizlerin evimize nese katiyor reyhan hanim ve ezgi bizler cok seviyoruk bir gurbeci vatan das olarak yaziyom reyhan hanim icin izliyoruk cok tatlilar umarim uzun kalilar saygilar
Ezgi olmasa hiç izlemem eyer Ezgi riinting aliyorsa bencede kalsın
yasemin kendi elendi bencede reiting icin ama haksizlik yani sadece reyhan icin sacma sapan
çok doğru kesinlikle reyting puanları bile söylemiyolar
Yasemin değil Burcular kayınvalidesinin babası hasta olduğu için kendi isteği ile ayrıldılar
Aynısını Cansu elendiği hafta Ezgi sağlık problemleri nedeniyle ayrılmak isteyince Cansu’yu da elemeyerek yapmışlardı. Sanal gündem oluşturmayın
Seyretmeyin aptal olmayın
Bence ezgi devam etmeli Reyhan hanim pirograma renk katiyor
Tadı kaçtı artik.ezgi ve reyhan gitmeli