Sil Baştan Dizisi Konusu-Oyuncuları-Karakterleri

Kanal 7 ekranlarına Hint dizilerinin ardından Kore dizileri de konuk olacak. Bu yazımızda Sil Baştan oyuncukları konusu sizleri bekliyor.
Kanal 7 ekranlarında başlayacak olan Kill Me Heal Me yani Sil Baştan dizisinin konusu nedir, karakterleri kimler, hangi oyuncular rol alıyor, ne zaman başlayacak sorularınızın cevapları haberimizin devamında sizlerle…
YAZI İÇERİĞİ
Sil Baştan Dizisinin Konusu Nedir?
İlk olarak Secret Love (Feda) ardından ise Kill Me Heal Me (Sil Baştan) adlı dizi ile seyirciyle buluşacak. Sil Baştan dizisi 2014-2015 yıllarında yayınlanmış ve 20 bölümden oluşmaktadır. Sil Baştan dizisinin konusu ise şöyle; Cha Do Hyun zengin bir ailenin oğludur. Henüz çocuk yaşta iken geçirdiği bir travma sonrasında dissosiyatif kimlik bozukluğu adında bir hastalıktan dolayı yedi farklı kişiliğe sahip olur.
Her biri birbirinden farklı olan bu kişilikler şunlar : Cha Do Hyun, Shin Se Gi, Perry Park, Ahn Yo Na, Nana, Bay X. Onunla ilgilenecek olan doktor ise Oh Ri Jin. Doktor olan Ri Jin bu kişiliklerden birine aşık olunca işler iyice karışır. Peki bu kişilik hastalığı nedir? Çoklu kişilik bozukluğu olarak adını duyduğumuz bu hastalıkta bir kişide birbirinden farklı 5den fazla karaktere sahip olma durumu söz konusu.
Genelde bu karakterden birisi baskın olup diğer karakterleri kontrol etmek ister. Hatta bu kişilik sayısı 90 bile olabiliyormuş. Bir kişilikten diğer kişiliğe geçiş oldukça hızlıdır. Bu hastalık tedavi edilirken kişilikler birbirini tanır ve bu hastalığa neden olan travmatik olay teşhis edilir. Son olarak ise kişilikler birleşir.
Sil Baştan’da yer alan kişiliklere bakacak olursak: Cha Do Hyun ( Ruhu parçalanmış olan karakter), Shin Se Gi (Psikopat kişilik), Perry Park(Özgür kişilik, küfürbaz), Ahn Yo Seob (İntihara meyilli kişilik), Ahn Yo Na (Ergen kız), Bay X(Beklenmedik), Nana (7 yaşında bir kız kişiliği)
Sil Baştan Dizisi Ne Zaman Başlayacak?
Kanal 7 ekibi Sil Baştan dizisinin net başlama tarihini duyurmasa bile ay olarak paylaştığı için biz de siz değerli izleyicilerimize müjdeyi vermek isteriz. Feda dizisi Şubat-Mart ayı itibariyle Kanal 7 ekranlarında olacak.
Sil Baştan Dizisi Kim Kimdir?
Kanal 7 ekranlarının ilk Kore dizilerinden olan Kill Me Heal Me dizisinde yer alan karakterleri sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız. İşte Sil Baştan dizisinde yer alan karakterler ve o karakterleri canlandıran oyuncular:
Cha Do Hyun (Ji Sung)
Cha Do Hyun zengin bir ailenin oğludur. Henüz çocuk yaşta iken geçirdiği bir travma sonrasında dissosiyatif kimlik bozukluğu adında bir hastalıktan dolayı yedi farklı kişiliğe sahip olur. Her biri birbirinden farklı olan bu kişilikler şunlar : Cha Do Hyun ( Ruhu parçalanmış olan karakter), Shin Se Gi (Psikopat kişilik), Perry Park(Özgür kişilik, küfürbaz), Ahn Yo Seob (İntihara meyilli kişilik), Ahn Yo Na (Ergen kız), Bay X(Beklenmedik), Nana (7 yaşında bir kız kişiliği) Hepsini de mükemmel şekilde canlandıran Ji Sung’un oyunculuğu takdire şayan.
Oh Ri Jin (Hwang Jung Eum)
Henüz yeni doktor olmuş olan Oh Ri Jin, psikaytri konusunda uzmanlaşmak istemektedir. Bir taraftan da manik depresyon yaşayan Oh Ri Jin, hastası olarak gelen Cha Do Hyun’un kişiliklerinden birine aşık olur. Duygularını hep üst düzeyde yaşayan doktor, bir anda mod değiştirebilir. Tesadüf sonucu karşılaştığı Se Gi karakteri bir anda doktora aşık olur.
Oh Ri On (Park Seo Joon)
Psikiyatri doktoru olan Oh Ri Jin’in ikiz kardeşidir. Roman yazmayla ilgilenen Oh Ri On gizem romanları yazmayı tercih etmektedir. Omega mahlasıyla romanlarını yazmaktadır.
Han Chae Yeon (Kim Yoo Ri)
Ji Sung’un canlandırdığı Cha Do Hyun’un ilk kez aşık olduğu kızdır. Mizaç olarak soğuk bir karaktere sahiptir. Cha Do Hyun’la nişanlanır.
Oh Min Seok (Cha Ki Joon)
Cha Do Hyun’un kuzeni. Zengin bir aileden kalacak olan mirasın varisi olmak için Cha Do Hyun’u aradan çıkarıp tek varis olmak için çabalayan biri.
Sil Baştan Dizisinde Çalan Şarkılar
Manchurian Violet (Ji Sung)
Letting You Go (Park Seo Joon)
Unspeakable Secret (Moon Myung Jin)
This Feeling (Lee Yu Rim)
Healing Love (Luna&Choi)
Sil Baştan Dizisi Tanıtım Fragmanı
Hımm farklı bir senaryo bakalım nasıl olcak ??
Ne zanam başlayacak
önce feda başlayacak arkadaşlar. öndan sonra Sil baştan yayınlanacakmış Hafta sonu olarak düşünülüyormuş
Sil baştan güzelmişş 7 farklı kişiliğe bürünen bir adamın hikayesi
Çox super kinodu heç belə kinoya baxmzdigimiza görə ilgini çox cekir halaldi kanal 7ye???
8. Bölüm ne zaman gelcek
Artık koyun lütfen
Bu film cok güzel insanların değişik bi şeye ihtiyaçları vardı
Kore dizileri güzel olmasın rağmen hayat nasıl oldugunu vurgular işte kore dizisi buna derim
güzəl bi dizi ama bən encik kizn kardeşini daha cok sevdim yanı riyonayi
Cok ama cok güzel bir dizi 7farkli kişilikli bir dizi olmasy dahada heycan veriyor diziyi cok sevdim
Ben bu dizini çok sevdim
Devam ediyor mu bu dizi?